SAYFALAR

Mano Burger / Asmalımescit - İSTANBUL


Blog hayatımdaki 1,5 yılı devirdiğim şu günlerde ziyaret etmekte çok geç kaldığım, geç kaldıkça da beklentilerimi çok yükselttiğim bir mekanda sıra; Mano Burger..!


Mano Burger'in Caddebostan ve Nişantaşı City's Mahalle'de şubeleri bulunuyor ama ben Asmalımescit'te bulunan ilk şubelerini ziyaret ettim.. Sade ve şık bir girişi bulunan mekanın en sonuna doğru gittiğinizde 7 farklı burger çeşidinin yer aldığı menü ve ızgara üzerinde kömür ateşi ile pişirilen etler ile karşılaşıyorsunuz..


Menüsünde Mano, Ottoman, Ventura, Oxnard, Camarillo, Chicken ve Fish burger bulunuyor.. Benim tercihim double Mano oldu..

Hızlı bir şekilde servis edilen baharatlı patatesleri çok lezzetli, malum büyük fast food burger restaurant'ındaki gibi içi geçmiş, yumuşak bir yapıda değil, tam da olması gerektiği gibiydi..



Yazımın en başında bahsettiğim gibi, ziyaret edene kadar uzun süren beklemek beni sanki bu burger ile buluşunca dünyam değişecekmiş gibi bir hale soktu.. Sipariş verdiğim burger geldiğinde görüntüsü ile sıradan geldi.. Neyse ki çok geçmeden tattım :)


Açık söylemek gerekirse özel üretim ekmekleri benim tercih ettiğim bir tatta değil, lezzeti ile çok ön planda kalıyor.. Burger'de öne çıkması gereken yağlı, baharatlı bir et ve lezzetli bir peynir olmalı, ekmek sadece onların tamamlayıcısı.. Susam yoğunluğunu ve ekmek kalınlığını tutturmuşlar ama tat yoğunluğu daha az bir ekmek olsa Mano burger'in sunduğu müthiş burger eti kendini çok daha iyi gösterebilir..


Mano Burger hem ortam hem de lezzet olarak çok başarılı, burger severlerin sık ziyaret etmesi gereken bir mekan.. En kısa sürede Caddebostan şubelerine de uğrayarak diğer çeşitlerini de deneyeceğim..


www.manoburger.com

Adres: Şahkulu Mah. Galipdede No:5 Tünel / Beyoğlu / İstanbul 

Tel: 212 292 75 40  

1 yorum:

  1. Ben de buranın lezzetini başarılı buluyorum arkadaşlar çok gittim buraya. Artık Upper West Side diye bir yer buldum ve hiç kaybetmek istemiyorum. Geçenlerde Cevahir’in 5.katında gözüme çarptı gidip menülerine baktım burgerden falafele bir çok menü vardı. Yeni çıkan bir west burgeri denememi tavsiye ettiler. İyi ki de tavsiyeye uydum. :) Burgerin içinde chedar peynir, mantar ve sos var. O kadar lezzetli geldi ki bana az daha parmaklarımı yiyordum. Kesinlikle herkese burayı öneriyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...