SAYFALAR

Trabzon Kültür Derneği / Beylerbeyi - İSTANBUL


Trabzon Kültür Derneği, Beylerbeyi'nden Burhaniye'ye doğru çıkan yol üstünde, sağa doğru kıvrılan daracık bir sokaktan girince karşınıza çıkıyor.. En başta "bu mekanın burada işi ne?", "şehrin göbeğinde nasıl da gizlenmiş" gibi soru cümleleri kurmanıza neden olan konumu, şaşkınlığınızı üzerinizden attığınızda soru cümlelerini "ohh beea" şeklinde keyif cümleleri ile değiştirmenize neden oluyor..


Mekanın konumu nedeni ile otoparktan restaurant bölümüne enterasan bir asansör ile çıkıyorsunuz.. Çeşitli yorumlarda bu asansöre "Laz Asansörü" lakabını taktıklarını okudum :)



Trabzon Kültür Derneği müşterilerine yeşillikler içerisinde ferah bir ortam sunuyor, sadece yemek yemek için değil, ofiste bunalanların çalışması için de ideal bir ortam..





Tek başına altından kalkabileceğim Trabzon mutfağının en önemli tatlarından mısır ekmeği, kara lahana çorbası, etli pazı sarması ve kuymak siparişimi verdikten 5 dakika geçmeden kuymak dışındaki tüm siparişler aynı anda masaya servis edildi.. Servis hızına şaşsam da hepsinin aynı anda değilde sırasıyla gelmesini tercih ederdim :)


Özellikle etli sarmalarına hayran kaldığım mekan, lezzet konusunda Nur Abla'yı hiç aratmıyor.. Maalesef çektiğim fotoğraflar yemeklerin gerçekte ne kadar iştah açıcı olduklarını sizlere yeteri kadar anlatamıyor..



İnsanı baştan çıkartabilecek bir çok lezzeti menüsünde barındıran Trabzon Kültür Derneğini ister kahvaltıda tereyağ ve peynir yemek için, ister öğle yemeğinde pazı sarma yemek için, isterseniz de akşam rakı - balık için ziyaret edin, kesinlikle keyif alacaksınız..



Tel: 0216 422 45 55

Adres: Abdullah Ağa Mahallesi Fıstıklı Mescid Sokak No:5 Beylerbeyi - İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...