SAYFALAR

Zekeriya Sofrası / Datça - MUĞLA


Yazlık yerlerde, hele tatil süreniz kısıtlıyken sürekli balık yemelisiniz diye bir kural varmış gibi balık - meze - rakı şeytan üçgeni içerisinde gidip gelmekten sıkıldım.. Tamam hayatın anlamı o masalarda yatıyor ama mide de bütçe de bir yere kadar bunu kaldırabiliyor :)



Datça'da nerede yemek yenir sorusuna en doğru cevap burası olmalı; Zekeriya Sofrası.. 10'dan fazla çeşit yemek, kızartma ve haşlamalar insanın gözünü döndürecek cinsten.. Sağolsun validemiz tavsiye etti ve ziyaret ettik..






Böylesi lezzetlere neden ev yemeği deniyor bilemiyorum, bizim evde bunlardan hiç olmuyor da (akşama hanımdan dayak var).. Şaka bir yana doğru malzeme ile, özenle hazırlanmış çeşit çeşit yemeklerin neredeyse hepsinden kalabalık olmamız sayesinde tatma fırsatı buldum.. Özellikle patlıcan ve pazı yemeklerinin eşine hiç bir yerde rastlamadım..






Yemekleri bedavadan biraz fazlaya satan Zekeriya Sofrası Datça'ya gidenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir mekan, sahipleri de müşteri ile çok ilgili ve muhabbetli..



Adres: İskele Mahallesi Atatürk Caddesi No:70 Datça Merkez / Datça - MUĞLA

Tel: 0252 712 43 03

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...