SAYFALAR

Uludağ Kebapçısı / Ulus - ANKARA


Bir iskender kebap yazısı ile daha karşınızdayım :) Bu seferki durağım 1956'dan bu yana hizmet veren Ankara'nın en ünlü iskender kebapçılarından biri olan Uludağ..




Ulus semtindeki mekan çocukluğumdaki salaş ortamdan kurtulmuş, kendine (benim sayabildiğim kadarı ile) 4 katlı, lüks bir dükkan açmış.. Uludağ Kebapçısı'nın 1 tanesi İstanbul'da, 4 tanesi Ankara'da olmak üzere toplam 5 farklı yerde şubesi bulunuyor, hepsi de birbirinden şık, peki gelelim sadede; kebaplarının lezzeti de şubeleri kadar şık mı?



Cevap vereyim; evet kesinlikle öyle.. Eti ve tereyağı çok lezzetli, kokusu adamı deli eder cinsten, masadan kalktıktan sonra duble porsiyon üstüne bile ağırlık hissetmiyorsunuz, sosa bulamaç yapmamaları da cabası.. Bana servis edilen kebapta iki sorun vardı, ilki tek kaşık hamlesi ile çözülebilecek cinsten, yoğurt az geldiği için eklettim :) ama esas sorun pidelerin biraz yanık olmasıydı ama iş kazası diyerek geçebiliriz..


Uludağ Kebapçısı şıra olarak seri üretim üzüm suyunu servis ediyor, Kavaklıdere markasına saygım sonsuz ama Uludağ Kebapçısı gibi ünlü bir marka da olsanız, lüks semtlerde, şık mekanlar da açsanız, bazı şeylerin geçmişten izi olması zarar vermez diye düşünüyorum..


Adres: Denizciler Caddesi No:54 Ulus / Ankara

Tel: 0312 309 04 00

http://www.uludagkebap.com.tr/tr

1 yorum:

  1. Merhabalar,
    Yorumlarınız için teşekkürederiz, elimizden geldiğince misafirlerimizin istek ve önerileri doğrultusunda hizmet vermeyi misyon ve vizyon edinmekteyiz, personellerimiz dahil en doğru ve en iyi servisi vermek için hizmet vermeye çalışmaktayız.

    İstanbul / Florya uludağ kebapçısı olarak siz değerli insanları sıcak ve soğuk aylarda sahil manzarasında eşsiz lezzetlerimiz için bekliyoruz.

    Tekrardan teşekkürlerimizi sunar yayın hayatınızda başarılar dileriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...