SAYFALAR

Konyalı 1937 / Acıbadem - İSTANBUL


Etli ekmek konusunda daha önce Konyalı Mevlana ve Konyalılar Etli Ekmek yazılarımı sizler ile paylaşmıştım.. Birinin etli ekmeğini diğerinin de fırın kebabı beni benden almıştı..






Özellikle üniversite yıllarında sıkça ziyaret ettiğim Konyalı 1937'de İstanbul'un Anadolu yakasındaki iyi bilinen Konya mutfaklarından biri.. Mekan ben bildim bileli Acıbadem caddesinin Çamlıca tarafındaki sonuna doğru bir dükkanda hizmet veriyor ve sadece etli ekmek ve fırın kebabı ile değil, Konya yöresine ait tüm lezzetleri müşterilerine sunuyor.. 



Etli ekmek ve bıçak arası hamurunun inceliği, lezzeti ve gevrekliği, üzerindeki malzemesinin yoğunluğu kıvamındaydı.. Masadan kalkarken Konyalı 1937 kesinlikle bu işi biliyor dedirtti.. Bir sonraki ziyaretimde de mekanın yöresel yemeklerini deneyeceğim..



Fiyatları muadillerine ile aşağı yukarı aynı olan mekanın servis hızı, personelin ilgisi ve yardımseverliğinden bahsetmeden geçemeyeceğim.. Aç (dolayısıyla biraz sinirli) müşterilerine nasıl davranacaklarını iyi bilen, yardımsever ve hızları ile şaşırtan Konyalı 1937 personeline benden 5 yıldız..


Adres: Acıbadem Caddesi No:212 Acıbadem - İSTANBUL

Telefon: 0216 327 06 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...