SAYFALAR

Falafel Veggie / Trump Tower - İSTANBUL


Bir Friends dizisi fanatiği olarak özellikle Ross'un sürekli olarak yediği falafel'in neye benzediğini çok merak ediyordum.. Yıllar sonra bu merakımı Falafel Veggie'nin Trump Towers Mall'daki şubelerinde giderme şansı buldum..



Falafel Veggie'nin içindekileri direkt olarak kendi tarifleri ile aktarıyorum; "Önce tam veya yarım bir falafel pidesinin içi krema şekline getirilmiş humus‘la kaplanır.. İçine nohut, sağlıklı otlar ve baharatlardan yapılan falafel topları doldurulur.. Sonra salata barından damak tadınıza uygun domates, pancar, salatalık, soğan, turşu, havuç, lahana, sağlıklı yeşillikler eklenir.. Tahin, humus, biber, salsa soslarından biri veya bir kaçını arzunuza göre mutlaka ilave etmelisiniz.."


Benim gibi her öğünde et ve et mamulleri yiyen biri için ne kadar ters de olsa falafel farklı bir alternatif lezzet olarak üst sıralarda bir yer kapmayı başardı.. Ekmek arası salata bar'ı tadındaki "muadillerine göre sağlıklı" sayılabilecek sandviç kesinlikle denenmeye değer bir tat.. Dikkat etmeniz gereken iki şey salata barından damak tadınıza uygun malzemeleri ve sosu seçmeniz..


Trump Towers AVM, Mecidiyeköy - Şişli / İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...