SAYFALAR

Lider Pide / Çırçır Ormanı - Ümraniye - İSTANBUL

Daha önce Lider pideyi ziyaret etmiş ve pidelerine olan hayranlığımı sizlerle paylaşmıştım; (http://lezzetgezgini.blogspot.com/2011/11/lider-pide-umraniye-istanbul.html), bu sefer Ümraniye Ikea'nın karşısındaki Çırçır ormanı içerisinde bulunan en yeni şubelerini ziyaret ettim..


Yılın ilk güneşine maruz kaldığımız çok güzel bir Pazar günü, oksijenin tavan yaptığı orman içerisinde, dolayısıyla en tok olanımızın bile yarım pide yiyecek kadar acıktığı mekanın balkonu keyifli.. Ancak orman manzarası beklerken kocaman bir otopark manzarası ile karşılaşmak hayal kırıklığı oldu.. O güzel alan farklı değerlendirilebilirdi..





Gelelim yeme içme mevzularına.. Kavurmasının lezzetine hayran olduğum mekanda farklı bir pide söylemem mümkün değil ama kavurma-yumurta ikilisinin müthiş uyumu ile Lider pidenin tereyağı ile lezzetli hamuru birleşince Voltran oluşuyor :) Hala denemeyen varsa en kısa zamanda vakit yaratıp bir zahmet uğrasınlar!


Mekanın içini gezerken ev baklavaları dikkatimi çekmişti, bol cevizli ve gevrek görüntüleri pide yerken bile aklımdaydı :) Son lokmayı ağzıma atar atmaz siparişi verdim ve lezzeti görüntüsünden geride kalmayan baklava servis edildi.. Ağızda dağılan baklavanın malzemesi bol, şırası gerekenden çok az fazlaydı..

Lider pidenin çok basit ve kısıtlı bir menüsü olsa da, hatta bıçak servisi olmasa da, kesinlikle işlerini en iyi şekilde yapıyorlar..

PS: Lider pide ziyaretinizden sonra vücudunuz 1-2 gün şişecek, korkmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...