SAYFALAR

Butcha Steak House / Panora AVM - ANKARA

Ankara’yı sıkıcı ve sakin olduğu için seven, hatta İstanbul’da yaşayıp Ankara’da yaşamanın hayalini kuran ender insanlardanım.. (Büyük ihtimalle türünün tek örneğiyim)

Bu şehri sevmemde büyük etkileri olan, ileride de mutlaka yazılarını ekleyeceğim favori mekanlarım Yıldızbeyi Aspava, Devrez, 52 Ciğer, Uludağ Kebap, Ciğer 63’den önce Butcha’yı sizlere tanıtmaya çalışacağım..


Mekanın iç tarafı kasap dükkanı olarak hizmet vermekte, dekorasyonu da bu yönde ama bu görsel birkaç metre uzağındaki çok şık restaurant bölümünü kesinlikle rahatsız etmiyor, tam tersine sıcak ve iştah açıcı bir ortam sunuyor..




Yemeklere geçersek; daha önce tatmadığım ve ilgimi çektiği için Fesleğen Çorbası ile başladım, resimde görüldüğü üzere görseli mercimek çorbasına çok benziyor, tadı ise kremalı sebze çorbasına, ama daha lezzetli olduğunun garantisini verebilir, herkese tavsiye ederim..


Ana yemek olarak sipariş verdiğim ızgara kuzu sırtı doğru pişirilmişti ve beraberinde servis edildiği patates püresi ile taze fasulye ile beni hem görsel hem de tat olarak tatmin etmeyi başardı..

Sonuç olarak Ankaralıysanız lezzetli bir et yemek için Butcha’yı tercih edebilirsiniz, ama kısa süreliğine Ankara’yı ziyaret ediyorsanız Uludağ Kebap, Yıldızbeyi Aspava, Şanlı Edesa ve 52 Ciğer gibi (farklı mutfaklardanda olsa) alternatifleri varken Butcha sizler için doğru bir adres değil..


TAVSİYE EDİLEN MENÜ ( Kişi Başı ~ 70 TL @ Eylül 2011)

Fesleğen Çorbası
Izgara Kuzu Sırtı
Kırmızı Şarap



Panora AVM, Oran / ANKARA

Tel: 0312 491 11 75

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...