SAYFALAR

Nusr-Et Burger / Bebek - İSTANBUL


Bir öğle tatilinde şirket yemeğinden kaçarak Nusr-Et Burger'de bulduk kendimizi.. Bir çok şehir efsanesini göze alarak çıktığımız bu yolda kredi kart limitlerimiz her türlü şeye hazırdı :)


Nusr-Et Burger'in menüsü çok geniş değil ama mekan için fazlasıyla yeterli..


Biz saat 12:15 gibi ulaştığımızda henüz burger ekmekleri mekana teşrif etmediğinden adını sıkça duyduğunuz lokum siparişi vererek olaya girelim dedik..


Küçük Hasan'ın Yeri / Çakıllı - KIRKLARELİ


Bu hobiye başlarken şehir içerisindeki mekanlardan çok şehir dışındaki, yol üstündeki mekanları paylaşmayı planlamıştım.. Zamanla şehir içinden fazlaca bahsedince biraz eksen kayması oldu ama sizlere gururla sunabileceğim bir keşifle karşınızdayım :)


Kırklareli ilimizin Vize ilçesine bağlı Çakıllı köyünde yer alan Küçük Hasan'ın Yeri, Ergene Nehri'nin doğduğu, hiç bir GSM operatörünün çekmediği bir mekan.. Bu sayede insan zamanını tamamen kendine, sevdiklerine ve yemeğe adayabiliyor :) Ayrıca yemek sonrası ormanda çok keyifli yürüyüşler yapabiliyorsunuz..


Toprak fırın içerisine sabah 09:00 gibi yerleştirilen oğlak ve kuzular saat 14:00 civarında nar gibi oluyor..


Düveroğlu / Anıttepe - ANKARA


Bir çok üstat ve arkadaş tarafından uzun zamandır önerilen bir mekan olan Düveroğlu'nu 1963 yılında kuruldukları semt olan Anıttepe'deki dükkanlarında ziyaret ettim.. Gaziantep ilinin kebap ve tatlılarını Ankaralılara sunan mekan, zaman içerisinde servis ettikleri döner ile ün kazanmış..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...